Patut lemn

Patutul pentru copii este un articol important in viata de zi cu zi. Alegerea sa implica multe intrebari legate de functionalitatea patutului in prezent dar si pe viitor. Este foarte important sa ne gandim si la spatiul de depozitare a diferitelor hainute, scutece, creme si multe alte produse de care are nevoie bebe.

Patut lemn: este ideal pentru parintii care se lupta cu spatiul de depozitare. Majoritatea modelelor dispun de sertare pentru depozitare sau chiar dulapioare.

Imagine

Patutul bebe din imagine are 4 sertare pentru depozitare, functie de balansare dar si etaj intermediar. Astfel ai mai multe functionalitati intr-un singur produs.

Mai exista si alte tipuri de patuturi lemn pentru copii care beneficiaza de un spatiu mai mare de depozitare.

Imagine

Un patut transformabil vine in intampinarea parintilor cu spatiu mare de depozitare sub forma unor sertare dar si o comoda. Modelul Maxi Color de la Bertoni are, pe langa spatiul mare de depozitare, si o masuta de infasat. Acest patut bebe se poate transforma intr-un pat de adolescent, birou si noptiera. In varianta bebe patul poate fi utilizat si ca balansoar, iar cand copilul a crescut patul poate fi transformat in pat junior. In aceasta varianta masuta de infasat poate fi folosita ca noptiera.

Daca te confrunti cu lipsa spatiului sau pur si simplu vrei sa ai la indemana produsele copilului tau trebuie sa optezi pentru un patut copii dotat cu sertare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s